- Реакции
- 6,489
- Баллы
- 0
Ну и ссылка не работает еще..... а не одноКЛАССНОЕ видео можно посмотреть, думаю на этом сайте многие не сидят..:drinks:
Ну и ссылка не работает еще..... а не одноКЛАССНОЕ видео можно посмотреть, думаю на этом сайте многие не сидят..:drinks:
Есть тока один выход!!! Сьездить, а потом нам расказать. Тогда и мы будем знать что там и как. Жабры ты точно промочиш, со 100% увереностью скажу льда там счас нет )))):drinks:Собираюсь на днях посетить Десногорское водохронилище с целью так сказать "Жабры промочить" рыбку посмотреть,а мож что-то и стрельнуть!!на это есть один день! Костюм 7мм охота будет днем!!! Подскажите пожалуйста как действовать что бы время зря не терять,да и как там обстановка???Температура воды,прозрак и.т.д.?? Заранее благодарю!!
...надеюсь к майским праздникамканикулам будет 45,5 см и тогда - уух!:bayan:
Саня.. забей.. пущай едут куда хотять.. На Юрку нарвуться.. Ён хоть и мелкий.. но гавнистый пипец.. Ему когда начинаешь права качать.. он вскипает)) И незаметно так по селизенке..ardon:.. Ну на Рославльских нарвуться.. ШОУ не мене интересное)))):lol:Какие те изречения?
:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:Шановни друзи, допоможiть, будь ласка, гарнойи людыни, бо вин не видае, куды йому звернутыся з цим актуальным пытанням. Пані та панове, у травні цього року, я хочу бачити вночі підводний мисливця в Десногорском водосховище. Завдання не з легких. Будь ласка, допоможіть мені і відповідь де нічні підводниi мисливці виробляти риби. Буде на Mоскови на початку травня. Я хотів би трошки боляче підводних мисливців від Москви. Москвичів менi не подобається. Хай живе дружби між Україною і Росією без москвичів. А ось посилання для вас діяти:
Приказ Федерального агентства по рыболовству от 13 января 2009 г. N 1 "Об утверждении Правил рыболовства для Волжско-Каспийского рыбохозяйственного бассейна" (с изменениями и дополнениями)
+ Правила рыболовства Волжско-Каспийского рыбохозяйственного бассейна:
Отримати Десногорскому водосховищу Смоленської області.
30.33. значення в рибогосподарських водних об'єктах Смоленської області.
30.33.1. Немає часу (крапки) виробництва (зловити) води біо-ресурсів: з 25 квітня до 5 червня у Десногорском водосховище;
з 22 березня по 22 квітня-Пайк в Десногорском водосховище;
з 1 квітня по 1 травня щуки на значенні решти рибогосподарських водних об'єктах;
з 10 квітня по 10 травня Чуб;
з 1 квітня по 10 травня IDE;
з 5 травня по 15 червня-все спорядження типів, за винятком одного float або нижній вудки від берега в цілому не більше 2 гачок частин для лову одного громадянина з нересту місць додаток 5 до регулювання рибальства N "Список нересту сайти, розташований на водах Каспійського рибальства значень рибальства Волзького басейну";
з 1 жовтня до 30 квітня зимувальних визначені у Додатку N 4 для регулювання рибальства "Перелік зимувальних розташований на водах Каспійського рибальства рибальства цінує Волзького басейну";
з 1 жовтня до 30 червня раки.
30.33.2. не виробництва (зловити) видів морських біологічних ресурсів: sterlet, gorchak, короп, місті Вайтфіш озеро Peipsi (форель), форель море (прісноводні життя форми).
30.33.3. Мінімальна розмір виробництва (видобуваються) водні біоресурси (максимальний розмір).
Забороняє видобутку (лову) водних живих ресурсів, зі свіжих тривалості (в см) менше, ніж у таблиці вказано розмір ім'я таблиці 35: 35 водних біо-ресурсів, побачити Asp 40 25 40 Pike окунь лящ прісноводних сома 90 32 40 40 Pike короп Чуб 20 видів раку 10 дозволений розмір води біо-ресурсів є свіжі: риба шляхом вимірювання довжини з верхньої частини морди (закрив рот) перед заснування загальноосвітніх променів хвостового плавця;
що Ракоподібні-шляхом вимірювання тіло від лінії, що сполучає очей Близького до кінця хвіст плавці.
Видобування (відновлені) водні біоресурси, довжиною менше, ніж зазначено в таблиці 35, право для негайного звільнення в природному середовищі з найменш пошкодження.
Список нересту сайти, розташований на водах значень рибальства рибальства Каспійського басейну річки Волга Десна (Рославльскii): від гребля на річці САЭС вниз по Присмаре, площею 30 га;
OS′MA річка (Десногорскii): Від Принцеса до гирла віра, площа 60 га;
Річка Десна (Рославльскii): від села до села Гудиловка Подгоренкi району 30 га;
Desnogorskoe водосховище (Рославльскii): від села до села Матка греблі і страну, словени площею 200 га;
Десногорское водосховище (Рославльскii): від колишнього села Павлово, до злиття Десна і страна, площа 300 га;
Десногорское водосховище (Рославльскii): розділ з річки гребля Solorža водосховища на лівому березі на відстані 200 м води урезу, площу 12 га.
Ваш сумлінно, Потапыч
Не забываем проголосовать за наш ресурс!!!
Тема по голосованию тут